Over EUSTA

 

De EU Secondary Ticketing Association (EUSTA) is een Premium lidmaatschap organisatie voor deelnemers van de ticketmarkt. Het is een internationale organisatie die is opgericht in maart 2009. We hopen ons statuut geratificeerd te hebben in de zomer van 2009 en we hopen met andere bedrijven samen te kunnen werken die zich bezig houden met de kaartverkoop op het gebied van entertainment en sportevenementen.

EUSTA is een betrouwbare, opvallende aanwezige in de secundaire ticketmarkt. We gaan de dialoog aan met de key agencies in deze sector en we ontwikkelen deze relaties om de klant tevredenheid te verschaffen en om de integriteit van het lidmaatschap te behouden.

De EU Secondary Ticketing Association verschaft u toegang tot waardevol nieuws en informatie om u op de hoogte te houden over de ticketbranche. Leden ontvangen nieuwsbrieven op periodieke basis die belangrijke bedrijfsevenementen, trends, wetgeving en andere bedrijfsspecifieke onderwerpen belicht.

De leden van EUSTA schrijven zich in voor een Code of Practice welke als doel heeft de EU Consumer Code criteria te meten.

Als nieuw lid van EUSTA bent u gerechtigd en wordt u aangemoedigd om gebruik te maken van deze voordelen. Wij hopen dat deze voordelen van waarde zijn voor u en uw bedrijf.


Overzicht Nederlandse Ticketingmarkt

Marktonderzoek concert-, theater- en sportkaarten 2008-2009 door Rijksuniversiteit Groningen, in opdracht van EUSTA.
Meer informatie over het marktonderzoek: http://eusta.nl/rug.pdf